Om

Hei, jeg heter Andreas Noteng. På nett går jeg som oftest under navnet BalleClorin eller bare Balle, oppkalt etter informasjonskonsulenten i Norsk Supperåd. Jeg er lykkelig gift med Lene Noteng, har to egne barn og to bonusbarn. Jeg er ansatt som båtbygger hos Selfa Arctic Trondheim AS, og tar i tillegg fag på voksenopplæringen på Gerhard Schøning for å skaffe meg studiekompetanse.

Denne bloggen kommer antagelig til å inneholde mange guider til glupe ting du kan bruke PCen din til, dels som en huskelapp for meg, og dels som hjelp til andre. I tillegg slenger jeg inn innlegg om ting i andre kategorier som det faller meg inn…

Som alle vet er fri programvare den eneste veien å gå, og Linux operativsystemet som duger. Denne oppfatningen kommer til å prege innleggene mine. Jeg kommer til å ta for gitt at mine lesere er intelligente nok til å ha kastet MS på dør for lenge siden. Sånn er det bare…

Ellers så kan det sies om meg at jeg politisk befinner meg lang venstre, sånn cirka mellom SV og Rødt! et sted. Jeg er godt over middels opptatt av miljøvern. Jeg er veldig glad i musikk, og hører på mye rart; black metal, death metal, folk metal, humppa metal, klassisk, punk, ska, Jokke, Sunde, Lillebjørn og Odd Børretzen.

Jeg er veldig glad i øl og whisky, og brygger i perioder en del øl hjemme. Som seg hør å bør for friske mennesker så er jeg blodgiver og trives med det.

To be continued…

Vote for Launchpad to add usage statistics.
Bloggurat
Bloggurat
Twitter: anoteng

BalleClorins geekblog is using WP-Gravatar